fallback

 

Общ преглед

Обикновените снимки, за които казваме, че са направени в точния момент, са просто забавни. При военните кадри обаче нещата не стоят така. Тези кадри са направо епични! Вижте!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 22Съвършено прав си! Неотдавна американски генерал каза, че руската артилерия по ефективност превъзхожда американската с 30-40%. Руските подводници гонят американските из Северния Атлантик. Самолетът Т-50 влезе на въоръжение. Танкът Т-14 - също. Имат бойни лазери, също официално влезли във войската. Не е хубаво да стане нещо, това не е мач, няма да има кой да брои головете!

18

Анонимен

преди 7 години

E това ако не е проамериканска реклама! Чак "епични" снимки! Много възторг, много радост! Румънците и поляците вече са в компютрите на руските ракети. Ние, без никой да ме е питал, ще приемем да ни пазят два F-15! От кого ще ме пазят? И какво ще направят двата самолета? До ходят да пазят Флорида! Няма да се учудя, ако нашите събуйгащи приемат ядрени бомби от Инджирлик! Който посее вятър, ще пожъне буря! Нали обичате да цитерате Байбъла!

17

Анонимен

преди 7 години

Руската военна мощ няма аналог в света

fallback