fallback

Общ преглед


20-годишна студентка от Рио се похвали с пикантни снимки, на които се вижда, че споделя легло с легендата на леката атлетика Юсеин Болт.

Щурата нощ е от последния уикенд но Олимпиадата, когато атлетът отпразнува 30-ия си рожден ден.

Кадрите явно са от продължението на купона, започнал в популярен клуб в предградията на Рио.

Болт има 2-годишна връзка с Каси Бенет, която нарича своята първа дама. Жади Дуарде, студентката от снимките с Болт, твърди, че не знаела с кого се забавлявала в дискотеката.

Въпреки това обаче Дуарде не е единствената жена, с която Болт се забавлява в нощта на събота срещу неделя. Видео в Twitter показва и тъмнокожа мадама, с която е потанцувал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Анонимен

преди 7 години

Различни континенти - различни идеали. Аз съм слаба, висока, имам гърди; живях в Сао Пауло за година и половина иииии... изобщо не се радвах на много ухажори. Там трябва да си ниска в комбинация с голямо дупе, за да пожънеш "успех" и все пак са екзотични и готини мацките. Мен ме радва и к*****а на Болт, бих и го бутнала......

31

Ф.С.В

преди 7 години

Болт толкова много искаше да клеца нещо бразилско - че чакаше само последният си медал и да ги почне-- видимо е пиян -ама това е - островитянски манталитет- Две седмици му се кълчеха в самби и какво ли не -- успя да одържи до финала ) хахахахах

30

Анонимен

преди 7 години

Тази е колежка по професия на 2та млн. българки в България.

fallback