Снимка: News Dog Media, Daily Mail
fallback

Те си приличат като три капки вода. Лаура Никола и Алисън Криминис са на 29-години от Дъблин, Ирландия. Тризначките харесват еднакви неща, ядат еднаква храна и имат една професия – модели са.
В резултат на това триото се хвалят с еднакви размери на талията от около 60-ина см, а размерът на сутиените им също е един - 34А.

Лаура обяснява: „Ние живеем еднакви животи и гледаме на света по един и същ начин“. Тя допълва, че със сестрите си използват едни и същи козметики и си правят еднакви процедури – заедно. „Всички си резервираме среща в един фризьорски салон в едно време, за да имаме еднакви прически.

Алисън допълва, че да изглеждат по един и същи начин е важно за тяхната професия. Става ясно, че момичетата правят едни и същи упражнения и спазват една диета.

„Отиваме да тичаме заедно рано сутрин, след което ядем овесена каша за закуска. За обяд сядаме в едно заведение и си поръчваме салата, а за вечеря си правим пиле на грил с печени картофи“, обяснява още Лаура. Имат си и любима верига за храна - пица Dominos!

Оказва се, че момичетата винаги са били неразделни. Дори, когато са далеч една от друга, те са в постоянен контакт и правят еднакви неща, съобразявайки и най-дребните детайли.

Никола казва: „Толкова сме близки, купуваме си и едни и същи неща“.
На 16-годишна възраст те подписват договор с модна агенция и от тогава се появяват по телевизията или са модели на международни марки и националната лотарийна кампания.

„Обясняваха ни, че ставаме за модели, още като бяхме на около 10-ина години, но решихме да изчакаме да пораснем“, обяснява Лаура.

След като им провървява в кариерата, следват много интервюта и медийни участия. Сестрите редовно присъстват в списъци за най-секси момичета, а също така си имат куп фенове.
Никола споделя: „Обичам да работя с моите сестри. Чувстваме се благодарни, че можем да бъдем заедно.“
Вижте трите в галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 7 години

Па то и нии си имаме тризначки, и нии сме дали нещо на света. Тия само копират нашите звезди от световна величина!

11

един друг

преди 7 години

Страхотни мацки, а не крокодили като нашите тризначки...

10

Анонимен

преди 7 години

Па-Па-Па

fallback