Снимка: Instagram
fallback

Остават само два дни до откриването на Олимпийските игри в Рио. Спортисти от цял свят ще демонстрират най-доброто от себе, за да се изкачат до най-големия спортен връх. Стискаме палци и на нашите олимпийци да се завърнат с медали.

Как ще се справи Бразилия с организацията на Рио 2016 предстои да видим. Ние ще ви насочим към един факт, с който Бразилия отдавна се гордее - красивите жени. В рубриката "Горещи тела" ще ви представим някои от най-яките мацки от южноамериканската страна.

Първа под нашия микроскоп попада Изабел Гулар, която е бивш "ангел" на Victoria's Secret. Макар и често оставаща в сянката на по-именитите си колежки, Изабел определено е сред най-големите нежни изкушения на модния подиум.

Oще по темата

Гулар влезе в полезрението ни тази седмица след като нейно видео незнайно защо попадна на стената на Николета Лозанова в Instagram. Родната плеймейтка реши да събира харесвания с чуждо тяло, а както можете да се убедите и в нашата галерия - има защо.

Изабел Гулар е дефилирала за дизайнери и модни къщи като като Bill Blass, Balenciaga, Bottega Veneta, Оскар де ла Рента, Валентино, Jil Sander, Chanel, Майкъл Корс, Ралф Лорън, Стела Маккартни, H&M, Express, Missoni, Dsquared и други.

Бразилката е пример и за здравословен и активен начин на живот, тя е една от най-големите фитнес и спортни маниаци сред звездите. Тренира дори, когато е на другия край на родината си заради ангажименти. Играла е баскетбол, футбол, волейбол, лека атлетика и гимнастика.

Занимава се с йога и Пилатес, тренира усилено във фитнеса и с кикбокс.

Тя е категорична, че не трябва да се отслабва рязко с диети.

Вижте изкусителната Изабел в нашата галерия

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 7 години

Ама това не е ли Наколетка?

5

Анонимен

преди 7 години

Страхотна жена!

4

браво

преди 7 години

Освен , че е стройна е и симпатична мадамата .

fallback