fallback

Общ преглед

Избирането на декорация за дома ни винаги е доста трудно. Докато намерим правилния дизайн на нещото, което да допълва вече избрания интериор, та после да го намерим и в правилния размер и цвят... мъка.
 
Звездният интериорен дизайнер Кари Уитман определено знае за каква мъка иде реч, имайки предвид нейната работа с многото знаменитости от Холивуд, една от които е Джесика Алба.
 
Тя дава няколко съвета как хората да избират и купуват декоративните допълнения за своя дом, за да не съжаляват хората след това.
 
Едно от нещата, които Уитман прави е винаги да дава на клиентите си различни стилни книги и списания, за да провери дали от там могат да почерпят вдъгновение. "Винаги ги карам да излязат от зоната си на комфорт, за да харесат нещо, което не са предполаги, че може да им хареса," споделя тя пред Insider.
 
Следващото нещо е да провери дали клиентът е готов да рискува с нещо голямо и забележимо като картини, вази, лампиони и други. Докато прави това, тя се опитва да обясни на хората, че не трябва да оберат банка, за да обзаведат дома си, защото някои от тях леко залитвали в тази посока.
 
За нея креативността, изразена по евтин начин е едно от най-добрите съчетания. Дори с лимитиран бюджет хората могат да направят много неща сами, като гледат видеа или упътвания, за да си направят собствени декорации, фигурки и какво ли не. Ако толкова искат да платят много, нека го направят за картини, защото те са най-ценни и издържат вечно, смята тя.
 
Друга важна стъпка според Уитман е хората да решат какво искат да запазят от дома си. Често при реновации хората изхвърлят много неща, но искат да запазят някои, които имат чисто емоционална стойност. Те могат да определят как да изглеждат новите декорации и за това е важно да се изберат. Например, за една от къщите на Джесика Алба е трябва да се мисли как да се направи нов дизайн покрай няколко стари вещи, като столове, маси и мебели, и семейни снимки, които актрисата е искала да запази.
 
Интериорният дизайнер препоръчва и да се инвестира в няколко ключови декорации, които да изпъкват във всяка стая - дали ще са малки или големи няма особено значение, но да са уникални за всяка стая, за да я правят жива.
 
В галерията може да видите изобразени нейните съвети и да вземете идея, ако ви допадне.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 7 години

Ако имах парите на Джесика Алба, точно този щеше да е последният, на който ще платя да ми декорира къщата...

2

Каручка

преди 7 години

Силно ще се депресирам, ако в хола ми има операционна лампа... препратка снимка на позиция 5

1

Анонимен

преди 7 години

Шъ ги скина......

fallback