fallback

Общ преглед

Кубинка е малък руски град в близост до столицата Москва. Населението му е едва около 27 000 души, но вероятно най-интересното в него е прочутият му танков музей.

Основната част на града се намира северно международната магистрала М1, а на юг от шосето е разположена другата част на града, където се намират бившият Московски военен институт по радиоелектроника на Космическите войски, 45-ти гвардейски полк със специално назначение, 38-ми научноизследователски институт за бронетанкова техника - единственият институт в Руската федерация, занимаващ се с разработки в основните направления на бронетанковата техника.

В института има танков полигон за изпитания и разбира се - Танков музей, който е един от най-големите и интересни в света. Самият той е основан още през 1938 г.

Вижте снимки от уникалния музей, а още подобни може да откриете тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 7 години

откога копипейста на руски ресурси е "над публикацията работи" ? оф , забравих че това е клон на балгериа ин орбит. държавна работа, комуняси...

17

Анонимен

преди 7 години

Единственото достойнство на Т-34 е, че е имало дълбок тил, в който да ги произвеждат безнаказано, и политическа система, която не е жалела екипажите.

16

Онзи

преди 7 години

До Анонимен 26ИС-3 Никога не е влизал в Германия.

fallback