fallback

Общ преглед
Ако питате девойките, които се борят за бърза слава и богати спонсори, титлата "Мис Силикон" си е някаква врата към тези мечти.

През уикенда бе коронясана новата миска от "най-прясната реколта" силиконки. Това е слабо известната певица Боряна Миткова.

Изборът на Миткова явно не се понрави на миналогодишната победителка Габриела Попова, която ехидно пожела успех на "Мис Силикон" с не толкова лицеприятна снимка

Боряна пък видя шанс за повечко известност и прие хвърлената ръкавица за силиконова война. Макар и леко неграмотно, тя реши да използва Facebook, за да отвърне на опонентката си.

"Миналогодишната мис която бърза да се изкаже неподготвена за победата ми, демонстрирайки възмущение, разбирате ли не съм била достойна аз да победя. в тая връзка искам да питам - Габриелче ти с кое по точно реши, че ме превъзхождаш, с данните за модел които притежаваш - височина около метър и широчина също толкова, с прекрасно гладко лице и нежни черти... и понеже момичето е с два грама мозък искам да прегледа миналогодишните статии и коментари за да си припомни понеже вероятно е забравила колко ,,добре" беше приета от хората ... Скъпа Габи, много е лошо когато започнеш да забравяш от къде си тръгнала, успех в живота ти желая и дано някога успееш да се реализираш тъй като на този етап не можа да извлечеш ползите от това да притежаваш тази титла", написа Миткова буквално и без редакторска намеса от наша страна.

Вие пък можете да разгледате в галерията новата победителка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 7 години

То и статиите в днес.бг са без редакторска намеса. А от тази статия не разбрах какво точно са си ухапали? Някой от надутите балони ли?

14

Аш

преди 7 години

Грешните покем(ад)они с големите бомби се карат кой е по-еволюирал и на кой са му по-изкуствени покеболите.БЕЗЦЕННО!

13

usa

преди 7 години

koi gi izbira tezi 4ydovishta za miski. tova e neshto strashno. tazi ne prili4a na jena . edin travestit izglejda po dobre ot neq

fallback