Снимка: flickr
fallback

Със сигурност сте чули поне за няколко сватби на известни личности, които решиха да се врекат във вечна любов това лято.

Но има някои особено стилни церемонии, които може и да сте пропуснали.

Потърсихме в Instagram за доказателства за тях и ги събрахме на едно място, за да послужат не просто като пир за окото, но и за вдъхновение, ако ви предстои подобно събитие скоро.

Можете да разгледате кои са те и ще разберете защо е важно да ги видите отблизо.

1. Ана Беатрис Барос

Бразилската моделка се ожени за египетско-гръцкия бизнесмен Карим Ел Чиати на Миконос това лято. Булката избра рокля на Valentino, а сред гостите бяха едни от най-красивите жени на Victoria's Secret.

2. Анна Барнет

Понякога сватбата, а и роклята, са толкова красиви, че чак не можем да повярваме. Нестандартното решение на пишещата за храна и гурме е да замени класическата бяла рокля с жълта такава.

3. Елеонора Кариси

Ако има някой, който със сигурност би взел правилно решение какво да носи на сватбата, то това е модният редактор. Блогърката се спря на забележително пищна рокля, дело на Elie Saab.

4. Ксения Дели

Ако смятате, че това момиче ви е познато, то най-вероятно е така. Ксения Дели взе участие в клипа на Джъстин Бийбър към песента „What do you mean“. Моделът на Victoria's Secret сключи брак в пищна рокля, дело на Zuhair Murad.

5. Лидия Хърст

Моделът е сгодена за комика Крис Хардуик и вече ни даде възможност да видим отблизо сватбената ѝ рокля. Тя е дело на Christian Siriano и определено изглежда като нещо, което само една истинска принцеса би облякла.

Вижте галерия в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Анонимен

преди 7 години

Колкото и добре да живее човек понякога се жени.

fallback