Снимка: Instagram

Когато подхванем темата за страхотна кожа през лятото, основната мисъл, която ни минава е за постигане на златист тен.
Сега, след като лятото вече официално е тук и е възможно да прекарваме голяма част от времето си под слънцето, се оказва, че сме дори още по-обсебени от идеята за ефект „целуната от слънцето“.

Как точно можем да постигнем тази си цел и да задържим красивия си външен вид за по-дълго?
Представяме ви 5 съвета с безупречен ефект.

1. Започнете с детокс
Красивата, сияеща кожа идва първо отвътре. Задължително е да прочистите организма си от всякакви токсини, за да се сдобиете с чиста и здрава кожа. Започнете стъпка по стъпка и пийте повече фрешове и яжте салати. Една от съставките, особено подходящи за процес на детоксикация е джинджифилът – поставяйте го смело в соковете, които изстисквате.

2. Ексфолирайте
Ежеседмичният ви режим за красотата трябва да включва ексфолиант. Това е все едно полирате обувките – процедурата ще ви помогне да премахнете мъртвите клетки по повърхността и ще ви помогне да се сдобиете с младежки вид на кожата.

3. Изпотете се
Искате кожата ви да блести? Много е лесно – просто се потете поне веднъж на ден. Този процес, възприеман като неприятен и дискомфортен, ще ви помогне да отворите порите и да премахнете токсините в кожата. Запишете се на някакъв спорт и тренирайте всеки ден по малко.

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase