Дизайнерката. Снимка: Facebook
fallback

Британка, майка на две деца, сътвори комплект от рокля и сутиен, изготвени от интимно окосмяване, съобщава "Дейли мирър".

Материалът за изработването на странния тоалет бил получен чрез дарения на поданички на Нейно Величество.

Сара Луиз Брайън призовала своите сънароднички да й изпратят "суровината" чрез своята страничка в Тwitter. Събирането на интимното окосмяване продължило шест месеца.

28-годишната Сара е от град Уейкфийлд. Идеята за странния комплект и хрумнала през януари. Тя искала да засенчи тоалета на Лейди Гага, изготвен от прясно месо. Сара си пожелала да направи още по-отблъскваща комбинация от тази на поп фурията.

Г-жа Брайън работила с маска на лицето, за да не попаднат косми в устата й по време на изработването на дрехата. Това й отнело 6 месеца.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

стамат

преди 7 години

Поредната простотия от острова. Сите са плод на кръвосмешение, кво да очакваме...

22

LethianDream

преди 7 години

Мацката си е направо фурия и голяма симпатяга като се има предвид, че е мома англичанка :D Направо си е в пъти по-красива от всякакви силиконови БГ плеймейтки, които ни пробутват като звезди :) Само интересно ми е ако отидеш с нея някъде на ресторант с тая рокля, дали няма да ти е гадно да ядеш, докато я гледаш и знаеш от какво е направена :D

21

Анонимен

преди 7 години

Чудесно , че сте с брада. На много мъже би им отивало, но ги е страх , че не било модерно. Според мен , добре оформената брада си е супер.

fallback