fallback

Общ преглед

Йорданската принцеса Иман, която е на 19 години, се превръща в модна икона, като следва примера на елегантната си майка кралица Рания, пише британският "Дейли мейл".

Иман прилича много на майка си. От нея е взела очите и красивата коса. На обществени прояви двете често се обличат подобно. Естествено за официални поводи тийнейджърката залага на най-известните модни къщи. Тоалетите й са с изчистени линии. В ежедневието си се облича спортно.

Кралица Рания е мюсюлманка и винаги спазва традициите за благоприличие. Тя избира миди поли, блузи с дълги ръкави и по-свободна линия. Стилът й обаче е винаги безупречен и тя успява да комбинира модните тенденции с традицията.

След като завърши Международната академия в Аман през 2014 г., принцеса Иман сега следва в Джорджтаунския университет във Вашингтон - най-стария и най-престижен католически университет в САЩ. Там учи и по-големият й брат, престолонаследникът принц Хюсеин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Излишно се заяждате

преди 7 години

Според мен, хубостта на това момиче е по-скоро от европейски тип, отколкото от източен.Ако външният й вид ежедневно бива подготвян от елитни дизайнери, може и да заприлича на холивудска красавица. Но кралското семейство явно е предпочело девойката да е в естествения си вид, както повечето американски момчета от добри семейства. Сигурно това е следствие от начина, по който е била формирана личността на майката в ранната й младост.Няма лошо, така Иман ще печели повече симпатии.

8

dp

преди 7 години

кончето на снимка 12 е по-хубаво от принцесата

7

Анонимен

преди 7 години

Майката е по-хубава!

fallback