Ако по принцип обичате да експериментирате с маникюра, то задължително трябва да заложите на него като аксесоар за сватбения ден.

Забравете класическите стилистики и не се притеснявайте да заложите на тенденциите за пролет-лято 2016, които козметичната индустрия предлага.

Вашият голям ден е времето, в което трябва да заложите на индивидуалността и ако това означава да се спрете на красив дизайн в маникюра, направете го.

Модерните тенденции варират смело между бляскави акценти, геометрични детайли и дори огледални ефекти.
За да ви дадем достатъчно вдъхновение за големия ден, прегледахме най-актуалните модели в Instagram и събрахме най-добрите от тях. Общо 5 идеи, които отговарят на всяка една индивидуалност, характер и предпочитания.

Ето кои са те:

1. Модернизиран френски маникюр
Дори и най-класическите нокти придобиват лек модернизиран вид за пролет-лято 2016. Този сезон, френският маникюр отново е с класическа основа и бяла лента в края, но завършва с добре познатата техника за „обръщане“. Завършеният вид оптически издължава ноктите и определено привлича вниманието със закачлив детайл. Това е подходяща идея за дамите, които предпочитат по-естествения и класически вид.

2. Блестящи в бронз
Тенденциите за пролет-лято 2016 открояват блестящите и метални ефекти като задължителни. Бронзовите лакове са добър начин да добавите модерен аксесоар към сватбената или официалната рокля. Заложете на асиметрична лента, за да комбинирате още едно водещо течение – геометричните форми. Този тип маникюр е подходящ за класически настроените дами, които все пак са склонни да експериментират.

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase