Снимка: outnow.ch

Ако личният ви живот прилича на въртележка, от която постоянно падате, защото се влюбвате в мъже, които не ви търсят и не връщат обажданията ви, то е време да промените играта си.

Не е тайна, че господата обичат предизвикателствата и за да привлечете и задържите вниманието им, трябва да се превърнете в такова.

Как? Изглеждайте “трудна”. На пръв поглед ще ви прозвучи сякаш се връщате в гимназията, но подобно поведение има своите предимства и ще подобри шансовете ви за срещи. Не само, че вие поемате контрола над личния си живот, но и се презентирате пред останалите като човек, който се цени и уважава, което е доста атрактивно за срещуположния пол.

1. Бъдете леко дистанцирани

Вместо да тичате след обекта на желанията си, го оставете той да дойде при вас. Накарайте го да поработи за вниманието ви, да разбере, че не сте на негово разположение. И ако това усилие не започне още от началото на познанството ви, то няма да се появи на по-късен етап, разберете го!

Жените, които се правят на недостъпни, крият умело интереса си. Те не прекарват прекалено много време в писане с желания мъж и дори не го целуват на първа среща. Флиртуват умерено и когато самодоволната усмивка се появи на лицето му, се отдръпват , за да го объркат и да засилят желанието му.

Ако се притеснявате, че карайки го да ви преследва, той ще се откаже от вас, то въпросният мъже не си заслужава времето ви.

2. Бъдете малко скептични

Вижте как в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase