Снимка: архив, Reuters
fallback

Без значение какво се говори за жените, те не са толкова трудни за разбиране. През повечето време мъжете се правят, че са наясно с нуждите им, но уви, на това се връзват само приятелите им в кръчмата.

Една жена преди всичко се нуждае от това да чува хубави думи – колко е красива, колко вкусно готви и така нататък. В една връзка се появява напрежение, когато мъжете сметнат, че трябва да кажат някоя простотия.
Това са най-грубите неща, с които един мъж може да отблъсне приятелката си:

1. Не изглеждаш добре

Знам, че си искал да го кажеш по възможно най-милия начин. Но дори тя да изглежда леко болнава или изморена, това не е начинът да ѝ го намекнеш. В нейната глава ще прозвучи като „Грозна съм“ или „Пак съм дебела“.

Дръж се естествено, не започвай разговора с „Всичко наред ли е?“. Ако тя иска да сподели за проблема си, ще го направи първо с теб – нали си най-близкото ѝ човече. Единственото, което се иска от силния пол, е да бъде насреща и да отдаде нужната подкрепа, когато тя е поискана.

2. Не съм в настроение сега!

Никога недей да казваш това на една жена! Тя от своя страна може да си го повтаря колкото си иска и това не бива да ви притеснява, но ако ти го кажеш? Бягай, най-добре бягай! Защото ти си този, който винаги трябва да я иска, да я прегръща и обича. За нея това би прозвучало като „Вече не те искам“, сякаш вече не те привлича.

Оттам насетне става още по-неприятно. Тя ще се чуди защо не си в настроение, дали не криеш нещо? Дали не си ѝ изневерил... Всичко това от една неуместна приказка.

Вижте още в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 7 години

Хубаво е да и кажеш, че я Обичаш. Да разкриеш, всъщност какво изпитваш към нея. С лошото отношение нищо не правиш. Едно голямо нищо. Ще си хване друг тъпкач, къде е мил и секси с нея, ще я разпали и ти увисваш. Ще си бита карта, а другия ще си я перка, блаженно.

12

Анонимен

преди 7 години

До 10За да си гадняр, трябва да си с пари. Мацката ти едва ли ще е с теб, ако се държиш грубо и гадно с нея. Един път, дваж, триж и ще усетиш, как лежерно ти се изплъзва. Докато се усетиш и ще ти бие шута. Не ще я привлечеш, а ще я отблъснеш, завинаги. Ще останеш, там за нея един познат.

11

ууу

преди 7 години

аве овча работа, кво да ви кажа...

fallback