Снимка: outnow.ch
fallback

Логично, връзката с омъжена жена има куп недостатъци и като цяло поставя мъжа в една доста сложна ситуация.

Някои мъже обаче, се влюбват толкова силно, че отказват да премислят разумно нещата. Похотта и страстта са винаги много вълнуващи в началото, но и те си имат срок на годност.
 
Рано или късно мъжът, увлечен от обвързана жена, ще се окаже на кръстопът, вероятно измъчван от депресивно емоционално състояние, чувство за вина и безсилие. Особено, ако той самият няма законна половинка.
Ето и кои са основните недостатъци на това да поддържате афера с омъжена жена:
1. Винаги ще сте втора цигулка
 
Ако омъжената ви любима не вземе решение да напусне мъжа си заради вас, още в първите месеци на връзката ви, вероятно това никога няма да се случи. Тоест, вие ще попаднете в незаконна афера, най-вероятно защото тя е отегчена от брака си или защото не може да устои на изкушението. Правилото гласи, че дори да ѝ носите сексуална и емоционална радост, ако тя се чувства установена и спокойна в брака си, една ли ще се откаже от него. По-вероятно е тя да изчака докато страстта помежду ви намалее и да се върне при законната си половинка, а вие ще страдате.
 
2. Семейните ангажименти винаги са най-важни
 
Омъжените жени винаги поставят децата си на първо място, дори и да имат любовна афера. Тези дами обикновено празнуват всички празници и социални събирания в компанията на мъжа и децата си, а любовникът им остава пренебрегнат. Така че не се изненадвайте, ако вашата любима ви откаже среща в последния момент, защото ѝ "е изникнало" нещо друго.
 
3. Любимата ви жена няма да ви е вярна
 
Ако имате афера с омъжена жена, която отказва да напусне съпруга си, но ви се кълне, че не прави секс с него, е лъже ви. Не живейте с тази илюзия, че любимата ви жена не е интимна със съпруга си и ви е вярна.
 
Вижте още в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

65

Ще ги застрелям!

преди 3 години

Киро

64

владимир

преди 5 години

До АнонименИмам десет годишна секс връзка с омъжена жена секса е невероятен с нея тя е страхотна жена нямаме намерение да прекратяваме нищо .

63

Анонимен

преди 7 години

Необвързаните не изменят.

fallback