Снимка: Twitter
fallback

Руската полиция арестува бивш шампион по бойни изкуства, известен неонацист и яростен враг на проституцията.

Той е задържан, тъй като карал дузина проститутки да вървят голи до полицейското управление в Санкт Петербург. Според местната информационна агенция "Росбалт", Вячеслав Дацик нахлул, придружен от свои приятели биячи, в малък хотел в центъра на града, който бил използван от жриците на любовта и клиентите им.

След това той принудил 12 жени и един мъж, за когото се смята, че е бил клиент, да го последват до полицията. Това е станало късно във вторник.

Снимки в социалните мрежи показват как жените и мъжът вървят голи в центъра на града под надзора на 35-годишния Дацик. Кратко видео доказва как жените вървят, прикривайки гърдите си, злочестият клиент е между тях, а най-отзад са хората на бореца.

При ареста той заявил, че не ги бил насилвал да вървят голи: "Исках да дефилират в работно облекло". Започнато е разследване срещу действията му.

Вижте кадри от голия марш

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

60

Анонимен

преди 8 години

Грешка тавариш не трябваше проститутките да дефилират а управителя на хотела и сводниците. Ама за тях нямаш смелост. По лесно е с беззащитни жени да се гавриш! Такива ги познавам много които избиват комплекси поради малкото си достйнство!

59

анонимен

преди 8 години

Определено избива комплекс някакъв. Или майка му е била ***, или някоя жрица му е отказала, за да натрупа толкова гняв...

58

Анонимен

преди 8 години

тоя е толкова неонацист, колкото папата е будист.

fallback