fallback

Общ преглед

Денят на Европа и Денят на победата. Както и да го наречем, при всички положения 9 май е паметен ден в историята на Стария континент.

Повече от 60 милиона души загиват във Втората Световна Война, като около 60% от тях са цивилни. Сред тях има и много деца, загинали без да разберат смисъла на всичко, случващо се около тях.

Следващата галерия няма да е весела, а ще ви покаже една съвсем малка част от децата, чиито детство е съвпаднало с най-кървавия период в историята на човечеството. Още подобни снимки може да откриете тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

48

РОССИЯ

преди 7 години

До Каратанас А ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ БГ ЗЛАТНИТЕ МИНИ СА КУПЕНИ ОТ САЩ И НИ ИЗНАСЯТ ЗЛАТОТО В САЩ ГЛЕДАЙ ФИЛМА ЗА ВАСИЛ ЛЕВСКИ КАКЪВ ФИЛМ СА НАПРАВИЛИ ЧЕ ИСКАРАХА ЛЕВСКИ ТЕРОРИСТ СЪБИРАЛ НАРОДНИ СРЕДСВА ЗА СОБСТВЕНИ НУЖДИ И ОЩЕ .КОИ ПОСТРОИ КРЕМИКОВЦИ АКУМУЛАТОРНИЯТ ЗАВОД КОИ НИ ПОСТРОИХА Я ЯЗОВИРИТЕ.А ДА АЗ ЗАБРАВИХ САЩ ВСИЧКО НИ ДАДЕ БЕЗ ПАРИ И СМЕ СЪЖИТЕЛИ ТУРЦИТЕ СМЕ БИЛИ А НЕ РОБИ ТУРЦИТЕ НИ ОТВОРИХА У-ЩАТА ПРЕЗ ТУРСКОТО РОБСТВО.ДА ЖИВЕЙ САЩ И ЕС ПОДАРИХА НИ ПРСТИТУЦИЯТА И ЛЪЖАТА ЧЕ СМЕ ДЕМОКРАЦИЯ

47

AA

преди 7 години

До КаратанасПравиш ли разлика м/у САЩ като държава и частни фирми? Май не забелязваш такива неща. Никакви заводи не са ни построили САЩ.

46

Анонимен

преди 7 години

Вместо да гледате тези тъжни снимки на непознати деца питайте бабите и дядовците си да ви разкажат за бомбардировките и за това какъв купон е бил около 9-ти септември.

fallback