Снимка: Moscot
fallback

Лятото идва, а с него и нуждата ни от красиви аксесоари, с които да разнообразим силуета с много настроение.

Обуваме леките еспадрили, стягаме каишките на сандалите или залагаме на шарени чехли – няма значение, фактът е, че ни е много по-леко и свободно във всеки един смисъл.

Високите градуси действително променят гардероба и настроението ни, а нуждата от слънчеви очила е по-голяма от всякога.
 
Да, зимата също има слънце, но то далеч не е толкова силно и парещо, колкото през периода на летните месеци.
За да предпазим очите си и да се наслаждаваме на всеки един момент от дълги ден без да присвиваме очи, започваме трескаво да търсим перфектния модел, който да отива както на нуждите, така и на индивидуалността ни.
 
Вдъхновени от топлите летни дъждове, от Moscot представят специална линия слънчеви очила с кристално чисти рамки и стъкла.
 
Чисти като капка вода, моделите са изработени от висококачествен ацетат и са буквално прозрачни. Оцветяването в тъмни тонове от цветната палитра на стъклата е умишлено създаден контраст с рамките, превръщайки моделите подходящи и за зимните месеци.
 
Тенденцията за прозрачни слънчеви очила е много практична, тъй като може да се комбинира еднакво добре с класически строги линии и дръзки такива - всичко е въпрос на лична преценка.
 
Можете да разгледате кристалните слънчеви очила в  галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Цайс

преди 7 години

По лесно е да се каже коя марка не произвежда с прозрачен ацетат! Иначе:От официалните- Рей Бан или Хюго Бос!Спортните- изборът е огромен- Шимано, Увекс, Оулкли, Росиньол, Джулбо, Брико, Орао... до китайските марки (не имитации, обаче!!!)

3

Пича с Москвича

преди 7 години

Maui Jim това са очилата,малко скъпи но най-доброто.Всичко останало е пълен бул шит.

2

Шано-подкрепям

преди 7 години

Цял ден разнасям с един бус и слънчев ден ,в който си забравя очилата вкъщи , вечер се усеща много. Най-кофти е зимата защото слънцето жули от ниско.

fallback