Снимка: архив Reuters
fallback

Кейт Мидълтън била сериозно притеснена за това дали въобще ще стане кралица, не защото настоящата кралица Елизабет II не дава никакви заявки да се откаже от трона, а защото Уилям може би има по-голям брат.

Междувременно пък кралицата била притиснала престолонаследника Чарлз да се откаже от короната и властта, за да отиде директно при внука ѝ Уилям - бомбастичните твърдения са в няколко броя и са поместени от списание "Глоуб".

Дори има и посочена дата - на 31 август кралицата щяла да се оттегли, а след това дворът щял да се готви за пищна коронация на Уилям и Кейт.

Причината за припряната абдикация била пореден скандал около синът на Елизабет II - Чарлз. Според списанието престолонаследникът и неговата любима Камила имали незаконен син. Австралиецът Саймън Доранте Дей твърди, че неговите биологични родители са именно Чарлз и Камила и е поискал ДНК експертиза.

Австралиецът твърди, че Камила е забременяла през 1965 година, когато Чарлз и настоящата му съпруга имали забежка. Камила родила на следващата година и 18 месеца гледала детето, но после го дала за осиновяване. Двойката, която приютила Саймън, работила известно време в кралския двор.

"Баба ми често ми повтаряше, че съм син на Чарлз и Камила. Наел съм адвокат, искам генетичен тест, ще се боря докрай", заканва се 50-годишният Саймън. Той си спомнял как като малко момче в Портсмут при него идвала да го прегръща руса жена. "Това беше Камила", убеден е Саймън.

Ако историята се окаже истина, това ще постави под въпрос правата на Уилям над трона, тъй като ще се окаже, че той има по-голям брат от баща си.

Все пак е добре да се хвърля по едно критично око на твърденията на "Globe". Преди няколко месеца списанието твърдеше, че Чарлз и принцеса Даяна са имали незаконна дъщеря. Преди това пък твърдеше, че Чарлз е хомосексуален, а разводите му с Камила досега са три. Кралски му неволи!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Кочо от Сатовча

преди 8 години

Искам да пшибам Камила и камиларо....с прачка,за дето дето създават проблеми на Кейти да встъпи в длъжност.

19

Мен

преди 8 години

Незаконно е всяко РОДЕНО дете извън семейството. Семейството се състой от Мъж и жена, който са бракосъчитани и или венчани. Пред страна и Бога. Хайде мислете!!! Всяко дете родено преди брак или венчавка се води Незаконно Родено. Дори и признато от Бащата.

18

Анонимен

преди 8 години

Жалко за Кейт. Щеше да е готина кралица. Ама камилата и подлива вода.

fallback