fallback

Общ преглед

Помните ли летата на село? Онези дни, които миришеха на зрели домати и печени на жар картофи? Когато нямаше интернет и таблети, а всички си играеха заедно - с колелата, с животните, с всичко под ръка.

Е, Ники Бун, психолог и любител фотограф от Нова Зеландия заживява в една такава къща от нашето детство. Без ток, без глезотиите на съвремието. И снима децата си, за да ни направи нас деца. Отново.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

Гриша

преди 8 години

Благодаря ви за снимките! :) Спомените, които върнахте в мен породиха приятна усмивка!

46

Помня

преди 8 години

Чак да няма електричество не е нужно.В къщата на баба имаше хубав телевизор, баня с ел.бойлер, обзавеждане като в градски дом.На отсрещната страна на улицата се намираше културният дом на селото, с библиотека, киносалон и сладкарница. Беше хубаво, голямо и богато село с над 1200 жители.Въздухът ухаеше на сено, плодове и цветя. Там винаги имаше домашен любимец - котка, а в София за домашно животинче в апартамента и дума не можеше да става, мама не разрешаваше.До тъмно играех навън с други деца

45

Анонимен

преди 8 години

Така беше преди, сега гледам цяла група деца ходи по улицата, всички мълчат и мажат с пръсти по дисплеите, страшна "забава".

fallback