fallback

Общ преглед

Фитнес манията със сигурност владее милиони хора по целия свят. И докато преди години вдигането на тежести и големите натоварвания бяха характерни предимно за мъжката половина от човечеството, то днес и момичетата често не отстъпват в залата.

За разлика от мъжете обаче, големите мускули при жените често са смятани за неестетични и дори грозни. Така ли е наистина? Вижте следващата галерия и преценете сами. А още

подобни снимки може да откриете тук

.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

ТРЕЗВОМИСЛЕЩ

преди 8 години

Ако се замислите Анорексията е психична болест. Това какво е 110 % същото. За 2 си мисля, че е мъж ... е не е но си е 100 % мъж. Какво мислите изобщо дали е възможно щангите, бокса, борбата да бъдат забранени за жени ... това си е престъпление срещу човечеството?

22

Анонимен

преди 8 години

Жалко за 6 и 12. Били са хубави жени. Сега са ***.

21

Анонимен

преди 8 години

2 и 8 за жени ли минават??? И това няма нищо общо с фитнес, а по-скоро с културизъм и бодибилдинг. Фитнес мацките са си мацки от всякъде! А терзи напомнят на нацепените батки, които ще пръснат тениската от мускули, ама 500 м. не могат да минат наведнъж без да спрат за почивка и всеки дограмаджия може да ги бие на издръжливост на вдигане!

fallback