fallback

Общ преглед

Дойде сезонът на сватбите, а само онези, които са били булки, знаят каква част от подготовката представлява изборът на роклята. Намирането на рокля с главно "Р" до голяма степен е и лицето на сватбата. Вижте едни дами, които са избрали да излязат от стандартния булченски вид.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Жена

преди 8 години

11, и аз не харесвам бракуването, но мисля, че ще ме подкрепиш, че ако лъвът има право на други лъвици, то и лъвицата има право да се съешава с който си лъв поиска. Ти, като един доминиращ мъжкар, естествено ще се съгласиш да разделиш богатството си лъвско и с други твои събратя, така, че хем ти доволен с други лъвици, хем тя доволна с други лъвове. В крайна сметка няма идеални мъже и поради този факт колкото повече толкова по-добре за нас жените. Обичани, обгрижвани, доволни, задоволени, рай!

8

Анонимен

преди 8 години

Съжалявам, но аз ще кажа НЕ на брака. Това е нещо невероятно остаряло, а в последно време напълно деформирано от феминистките. Брака за мъжа е просто фатален и сърдечно съчувствам на мъже попаднали в него. Като цяло брака за мъжа никога не е било нещо натурално. Ние мъжете не сме моногамни. Да сте видели лъв да стои до лъвицата и да я дондурка - нея, заедно с малките ѝ? Щото аз не.

7

Phill

преди 8 години

Ши полудеяяяяяя....мале мила :)

fallback