Снимка: архив, Ройтерс
fallback

Национално изследване разкрива "мръсните" тайни на британците, свързани с някои от техните най-лоши хигиенни навици, пише в. "Дейли мирър".

Поданичките на Нейно Величество обичат да крият мръсните чинии в хладилника, когато ги мързи да ги измият. Мъжете пък нямат нищо против да ги използват няколко пъти, дори без да ги заплакнат между обеда и вечерята.
 

Една от "мръсните" тайни на британските домакини е, че бършат прах от мебелите не със съответния уред, а с мръсен чорап. Те често не се свенят да облекат отново дреха, която вече е сложена за пране в пералнята. На подобна практика се отдават 20 на сто от запитаните.

Изследването е обхванало 1000 британци на възраст между 18 и 40 години и е проведено от фирмата за домашни потреби "Метод". За премахването на прах от мебелите някои дами се изхитряват и използват...сешоар. Голям брой участници в допитването доверяват, че не си сменят чаршафите в продължение на половин година. Сред странните навици, разкрити от анкетата, се оказва чистенето на къщата...по адамово/евино/ облекло.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Продължението

преди 8 години

Рускинчето се оправдало с това, че стяга детето за детската градина и бърза, а стаята е малка. Затова била сложила кукуто върху гардероба, за да него блъснат и разлеят.Смятала да го изхвърли в тоалетната след като облече детето.Свекървата не приела това обяснение и започнала с подигравка да разказва случката на всички - на роднини, комшийки, на приятелки, с които рускинчето успяло да се сближи.Това била капката, която преляла чашата и снахата поискала развод.3атова, СВЕКЪРВИ, НЕ ПРЕКАЛЯВАЙТЕ

21

Друга смешна история

преди 8 години

Познат на родителите ми навремето следвал в СССР. бил в последния курс, когато приятелката му рускиня забременяла и се оженили. Свекървата по начало била против той да доведе руска снаха, но нямало какво да направи. Когато младите пристигнали в България, започнала да намира кусур на момичето за всичко. така минали няколко години.Веднъж свекървата влязла при снахата и установила, че цокалото на детето е сложено върху гардероба и на всичко отгоре било пълно сещате се с какво...Продължение...

20

Познавам човек,роден

преди 8 години

през 1951 г. Майка му забременяла с него по време на една от отпуските на приятеля си войник. Майката на момчето била много консервативна и настояла веднага да се оженят. Когато бебето се родило, съпругът все още бил войник.Веднъж, когато младата майка била на разходка с бебето, свекървата решила да инспектира стаята й. Открила чифт непрани *** под дюшека и после вдигнала скандал. Това бил поводът снахата да се върне при майка си. после пък зетят не щял да живее при тъщата и се развели.

fallback