Снимка: архив, Ройтерс

Национално изследване разкрива "мръсните" тайни на британците, свързани с някои от техните най-лоши хигиенни навици, пише в. "Дейли мирър".

Поданичките на Нейно Величество обичат да крият мръсните чинии в хладилника, когато ги мързи да ги измият. Мъжете пък нямат нищо против да ги използват няколко пъти, дори без да ги заплакнат между обеда и вечерята.
 

Една от "мръсните" тайни на британските домакини е, че бършат прах от мебелите не със съответния уред, а с мръсен чорап. Те често не се свенят да облекат отново дреха, която вече е сложена за пране в пералнята. На подобна практика се отдават 20 на сто от запитаните.

Изследването е обхванало 1000 британци на възраст между 18 и 40 години и е проведено от фирмата за домашни потреби "Метод". За премахването на прах от мебелите някои дами се изхитряват и използват...сешоар. Голям брой участници в допитването доверяват, че не си сменят чаршафите в продължение на половин година. Сред странните навици, разкрити от анкетата, се оказва чистенето на къщата...по адамово/евино/ облекло.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase