fallback

Общ преглед

Пушенето убива. Пушенето вреди сериозно на вас и другите около вас. Пушенето води до бавна и мъчителна смърт. Със сигурност всеки пушач е срещал тези стряскащи надписи по кутиите с цигари. И не само това – във все повече страни на кутиите се появяват и страшни снимки, които целят да стреснат пушачите за тежките последствия от тютюневия дим.

Разбира се, днес никой не поставя под въпрос вредата от цигарите, макар и мнозина да продължават да пушат. Но пък преди почти век да пушиш си е било доста модерно и елитно. И рекламите за насърчаване на пушенето също са били доста интересни.

Вижте ги в следващата галерия, а още подобни снимки може да откриете тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

Юли

преди 7 години

До Анонимен 22: Който не пуши и не пие умира здрав. Да, и не минава през ада на път за вечността...Едно от нещата, от които човек няма никаква полза е тютюнопушенето.Дядо ми умря от рак на белия дроб в ръцете ми! Явно нямате ни най-малка представа какво е да живеете с болката и страданието, с нуждата от някого, който да ви обслужва и понесе агонията ви? И всичко това само заради чудовищното ви его.

42

Юли

преди 7 години

До Плавник: [...] Нормално е като са се появили за първи път да е било модерно да се пуши. Кога, през средновековието ли? :D Светът, в който живеем днес, по ми прилича на надпревара кой да се направи на по-голям ***.

41

WQGERMANI

преди 8 години

MARIHUANATA E POLEZNA A E ZABRANENA.........................

fallback