Снимка: Reuters

Забързаното ежедневие сякаш не ни оставя никакво време да се оправим сутрин, преди да излезем.

Понякога пропускаме закуската, друг път забравяме да изберем правилните дрехи, трети път се връщаме, за да сменим набързо обувките, които не ни харесаха в дадена комбинация.

Един от най-добрите трикове за пестене на време сутрин, който не изисква компромис с добрия външен вид, е да поддържаме подреден гардероба си.

По този начин ще знаем винаги кое къде е и значително по-лесно ще съставяме силуета си за деня. Представяме ви няколко интересни съвета как точно да постигнем това.

1. Снимайте

Подредете гардероба си така, както искате да бъде и го снимайте. По този начин ще можете винаги да поглеждате как точно сте организирали подредбата и ще ви бъде по-лесно да се придържате към нея. В определен момент, няма да ви бъде необходимо дори да си припомняте, защото вече ще знаете и ще подреждате машинално дрехите и аксесоарите по местата им.

2. Не прекалявайте с "магически приставки"

Под "магически приставки" имаме предвид всички предлагани на пазара допълнителни пликове, рафтове, кутии и тем подобни. Добре е да имате едно-две такива изделия, за да ви помогнат да съхраните повече и по-организирано дрехите, но презасищането по-скоро ще ви създаде трудности, отколкото улеснения.

Всичко по темата вижте в Tialoto.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase