fallback

Общ преглед
Хората си правят татуировки, за да изразят себе си и да бъдат по някакъв начин уникални. Искат да се покажат различни, но резултатът не винаги е положителен.

Разгледайте в галерията снимки на татуси, които не са съвсем майсторски изпълнени, а притежателите им могат и да съжаляват, че ще ги носят цял живот.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

чисто тяло, чист дух

преди 8 години

Изразявали себе си чрез татуировки - е, вярно е-поне глупоста си личи от пръв поглед или ако не е глупост, то са комплекси и желание да те забележат. Нарастващата мания за правене на татуирвски заличава всякаква оригинално и идентичност на индивида. Хората се страхуват да бъдат себе си и чрез татуировките се надяват да блеснат - но не става. *** е, че татуировките се махат трудно и остават грозни белези, но кой ти мисли....мисли....мисли!

17

dp

преди 8 години

А бе който иска да се татуира си е негова работа разбира се но така и няма да разбераотде идва тоя зор да се обезобразяват.Толкова ли няма бои и временни "татуировки" та да не е толкова неревизуемо плесканетопо кожата на човек.

16

пешо

преди 8 години

всеки да си прави каквото иска, тялото си е негово. нямаме право да обиждаме или съдим. от друга страна, имаме право да го смятаме за грозно и да изразяваме мнението си. просто никой не бива да се налага над другия и да му казва как да живее живота си. не сме вече комунизъм, та злите бабички да регулират всичко и нищо да не се променя.

fallback