Снимка: Outnow.ch

Раздялата е трудно нещо – няма спор. В същото време има отношения, които са по-лесни за прекратяване и други – които са много трудни. Може да използвате астрологията, за да проникнете в съзнанието на вашия партньор и да скъсате с него възможно най-безболезнено, ако искате това, разбира се.

Ето и кратко ръководство как да сложите край на връзката си, базирайки се на зодията на своя партньор:

Овен (21 март – 19 април) – Накарайте го да вярва, че той/тя къса с вас.

Тъй като Овен е "най-младият" знак в зодиака, той обича да е пионер във всичко. Човекът Овен няма да се примири, че вие късате с него. Затова ще трябва да намерите начин да го убедите тактично, че той е този, който слага край на връзката ви. Най-лесният начин да го накарате да спре да ви обича, е като проявявате вечен мързел, постоянна нерешителност и супер предпазливост – това той няма да го понесе дълго време.

Телец (20 април – 20 май) – Започнете да се променяте с бърза скорост.

Хората, родени под знака на Телец, са стабилни, надеждни и следват своя път. Ако искате да охладите чувствата на вашия Телец, започнете да пренареждате мебелите без предупреждение. Променете вкусовете си, начина си на обличане и поведението си. Започнете да ходите на заведения, които знаете, че той не харесва. Вашият Телец няма да понесе тази хаотичност и непостоянство и в някакъв момент сам ще си тръгне.

Близнаци (21 май – 20 юни) – Спрете да общувате.

Близнаци е зодията, която цени най-много комуникацията и не може да живее без нея. Ако започнете да мълчите през 98 процента от времето си с вашия партньор от тази зодия, той ще се отегчи до смърт съвсем скоро. Така че прибирайте се у дома, лягайте на дивана пред телевизора и не обелвайте и дума цяла вечер – той скоро ще си стегне куфарите.

За останалите зодии прочетете в Tialoto.bg тук
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase