Снимка: stupidcelebrities.net

Питали ли сте се кое питие съвпада най-добре със зодията ви? Всеки знак от зодиака има предпочитания към някой вид алкохолна напитка...
Вижте по-долу коя е най-подходяща за вас:

Водка за Овен
Водка в комбинация с енергийна напитка е един от добрите избори на енергичния Овен. Той обича живота и партитата, особено в група приятели. Той е купонджия, който ще пие до ранните сутрешни часове и затова му трябва питие, което да го държи активен.

Червено вино за Телец
Хората от тази зодия ценят червеното вино и обикновено разбират от него. С течение на времето и възрастта Телците започват да се наслаждават все по-често на чаша-две червено вино в приятна компания. Вие никога няма да видите пиян Телец, защото той си има мярка и рядко излиза извън контрол.

Бира за Близнаци
Тези хора обичат да пият бира, която също като тяхната личност е завладяваща. Близнаците са социални пиячи – те предпочитат да пият по барове, на спортни игри, партита или в нощни клубове.

Коктейл Маргарита за Рак
Ракът обича да си пие у дома, около семейството и приятелите си. Той обича да бъде домакин на партита в задния си двор, например. Затова става факир в приготвянето на класически домашни коктейли от вида на Маргарита и Мохито.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase