fallback

Общ преглед

И друг път е ставало въпрос за силата на грима, с която съвременната жена е напълно запозната. Разбира се обаче, за добрия грим има и много тънкости, които малцина умеят.

Фактите обаче са си факти – съвременната красота е на един грим разстояние. И дори не толкова големи красавици изглеждат много по-добре след четката с макиаж. Убедете се сами в следващата галерия, а още подобни снимки може да откриете тук.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

46

Анонимен

преди 8 години

до 51 всъщност eфектът от "домашните разкрасителни процедури" върху грозни хора е леко казано ... смешен. Все едно на дракон да слагаш маска за да му лъщят повече люспите."Подходящата" половинка за мен трябва да е победител от предаване наречено: "Аз съм смел! Жена ми е т-ъпа и грозна. Даже не съм я виждал още.""Огорчението" при грозните не може да се случи. Горчиви сме по-презумция и по генофонд. Като вкиснало вино. Горчивата обич на грозните е вкиснало вино. Проклет Валентин ни е празник.

45

Трей

преди 8 години

До 38Виж не искам да те огорчавам, сигурен съм че ако се постараеш и търсиш можеш да намериш подходящата за теб половинка. Ако мислиш че не си достатъчно привлекателна за момента използвай домашни разкрасителни процедури като маски за лице и подобни. Успех!

44

Трей

преди 8 години

До 50Не е индивидуална представата за красота а е общочовешка. Има признаци по които това се определя, но да не затъваме в тази посока. Джон Ленън не знам защо го даваш за пример той е бил един окаян сатанист и антихристиянин а Бийтълс чрез влиянието което са имали през 50-60 са спомогнали много за деградацията на западния свят.

fallback