Общ преглед

Новата Мис Плеймейт е факт, като изненадващо или не, естествената красота победи силикона. 24-годишната танцьорка и модел Ася Капчикова грабна титлата, като по тялото си тя няма никакви изкуствени "набухватели".

За победата на Ася би трябвало да отвори шампанско и Криско, тъй като двамата са спрягани за гаджета. Моделката отказа да разкрие дали мачкат общ чаршаф, но връзката им е обществена тайна.

Капчикова бе избрана в конкуренцията на 12 момичета в столичната зала "Рейнбоу Плаза". Те гастролираха в три тура пред отбрана публика, като появата им по бански и секси дънкови гащи допадна най-много на мъжката част от публиката.

Кандидатките за слава се кършиха сластно по сцената и още тогава се видя, че най-голяма подкрепа сред публиката имаха Ася и Мартина, която бе подробно разпитана за сериозния си приятел.

Той бе в публиката и влезе в обяснителен режим пред водещия Сашо Кадиев с какво точно го е спечелила 20-годишната Мартина. Тя пък призна, че в негово лице е открила голямата любов.

Журито, в което се откроиха пластичният хирург д-р Ангел Енчев и Мис Плеймейт 2006 Николета Лозанова, заедно с вота на читатели и фенове на женската красота, определиха Ася за победител, като голямата награда е посещение в Меката на зайчетата - имението на Хю Хефнър в Лос Анджелис.

Тя получи и ваучер за 10 000 лева под формата на пластични корекции, но обеща да дари сумата на жена с мастектомия.

Подгласнички на Ася станаха Андженина Атанасова, Мартина Юрукова и Дилена Димитрова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар