Снимка: Reuters, архив
fallback

Какво е общото между две от най-красивите жени на Великобритания - супермоделът Роузи Хънтингтън-Уайтли и актрисата от хитовия сериал "Игра на тронове" Роуз Лесли? Отговорът е, че предимството на двете красавици се дължи на тяхната възраст.

Според резултатите от ново изследване жените са в най-добра форма на 28 години, пише в. "Дейли експрес", цитиран от БТА.

Проучването, направено във Великобритания сред 2000 представителки на нежния пол, показва, че жените достигат "фитнес пик" точно на тази възраст. Наближавайки 30-те, дамите полагат най-големи усилия да поддържат здравето и физическата си форма.

Авторите на проучването са установили, че на 28 години представителките на нежния пол тренират минимум три пъти седмично. Внушителните 90 процента от жените приемат по-сериозно от всякога доброто си здраве и поддържана форма.

Анкетата показва, че 78 процента от жените правят всичко възможно, за да се предпазят от напълняване и да запазят добрата си физика.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

до 4

преди 8 години

Да, жените в Англия са просто сви.нки. Живял съм там за около година.

3

Анонимен

преди 8 години

Жените в България след 25 годишна възраст са пълен аут,в Англия са друго потекло.

2

Анонимен

преди 8 години

Известните жени, които не са семейни, не ходят на работа, нямат деца и т.н. За тях това може и да е вярно - за всички останали това не важи. А и за богаташките дъщери, които никога не са ходили на работа а само са харчили парите на родителите си по моловете и в последствие на мъжете си.

fallback