Снимка: Reuters
fallback

Общ преглед

Около 500 души пътуваха по бельо в лондонското метро, като се разделиха на пет групи, за да се повозят организирано по различни линии, съобщи в. "Мирър".

Заради студа много от участниците бяха без панталони, но с якета или поне пуловери. На платформата те си стояха облечени, а панталоните сваляха само във влака. Организаторите се стараеха хората без панталони да не се скупчват в един вагон, а да се разпределят по пет-шест души на място, пиш БТА.

"Искаме да привлечем вниманието към положението на хората без панталони" - каза един от участниците в пърформънса. След това добави, че това е отличен начин за набиране на средства за благотворителност.

Пърформънсът се провежда ежегодно в Лондон. За пръв път го организира колективът Improv Everywhere през 2002 г. в Ню Йорк. Оттогава са го правили в различни страни като Германия, Франция, Австралия, Румъния. Той е замислен като "международно честване на глупостта".

"Хората не си говорят много в метрото - разказа един от водачите на група Бен Гери - 23- годишен студент по математика. Свалиш ли си панталоните обаче, те заговарят мнозина. Имаше един пътник, който заговори човек от групата ми. Пет минути по-късно и той свали панталоните си. Беше страхотно".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Анонимен

преди 8 години

Ами ако мине шериатската полиция какво правим?Иначе котето от снимка 6 е номер едно.

27

Тинев

преди 8 години

Любувай се народе на "цивилизованите" порядки в ДЕМОКРАТИЧНА държава.Това е лицето на ИСТИНСКАТА демокрация.Българи, искате ли ВАШИТЕ деца да се възпитават в извратеност?

26

Американ

преди 8 години

Като почнат "бежанците" да им бъркат по дупките ще ги питам аз не е ли порок :-D))))

fallback