fallback

Общ преглед

Съвременният човек все по-често изпада в зависимости. Някои от тях толкова "модерни", че едва ли болшинството от хората преди 10-тина години можеха да си представят изобщо за тях.

Е, пристрастяването към интернет и новите технологии вече го има навсякъде сред нас. Дори и ние самите, без да подозирами, сме в плен на новите технологии. Колко от вас например могат да изкарат дори ден без интернет или своя мобилен телефон?

В следващата галерия ви представяме няколко карикатури, които представят как изглежда съвременният човек днес, при това без да го осъзнава. А ако творенията ви харесват, още от тях може да откриете тук.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 8 години

Тоя пич с айфона е много сбъркан, но с риск да го оправдая ще кажа, че мнението му по скоро е саркастично за мен. То и аз съмнс айфон ч, но нямам фейсбук туитър инстаграм и там каквито има. Един скайп, чета новините и ми помага доста в работата. Не съм му роб, което в днешно време си е гордост.

6

Анонимен

преди 8 години

Наистина, много заробващи са технологиите. А социалните медии превърнаха хората в асоциални същества - всеки комуникира с приятелите си онлайн, но не се среща с тях наяве. Да не говорим, че с по-голямата част от тях не се е виждал никога и всъщност не знае кои са. Започва да ми липсва живота отреди технологиите.

5

ne4o

преди 8 години

не знаете как да забавлявате гостите си ли...даите им паралота за wi-fi интернета

fallback