Снимка: photl.com

Предстоят празници, а какво правим най-много по празниците освен да похапваме – снимаме се! Снимките са първи помощници в това да си спомним отминалите моменти. Често запечатването на момента в съзнанието не е достатъчно. Трябва да го имаме и черно на бяло.

Но невинаги се харесваме на снимки. В повечето случаи това си остава само в нашите очи. Много хора не харесват начина, по който излизат на снимки.

За да се харесвате повече на празничните си снимки и за да ги гледате след време с радост, разберете какво трябва да промените в поведението си пред обектива!

Добавете малко цветен акцент

Независимо дали акцентът ще е поставен под формата на червило, брошка на дрехата, шнола в косата или аксесоар от облеклото, трябва да го има. Той ще работи за вас като разведрява фокуса на снимката. Контрастът е добър приятел, когато става дума за фотографии. Той е търсен ефект от много професионалисти. Почерпете опит от тях!

Избягвайте безличния фон

Когато си правите празнична снимка фонът зад вас трябва да е изпипан. Той не трябва да е безличен и безцветен, но не трябва и да е прекалено натрапчив. Изберете фон, различен от косата или цвета на дрехите ви, за да не се сливате с него.

Прекалено шареният фон също не е опция, защото ще се изгубите в него.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase