Общ преглед

Транссексуален мъж, баща на 7 деца, напусна семейството си, за да живее като 6-годишно момиченце.

В емоционално видео, публикувано в новинарски сайт, посветен на хората с нетрадиционна сексуална ориентация, Щефони, както настоява 52-годишният мъж да бъде наричан, споделя, че откакто е транссексуален, се е разделил със съпругата си. "Мария ми каза, или спри да бъдеш транс, или ме напусни", разказва Щефони.

Сега Щефони живее с приятели, които нарича мама и татко. Живее като 6-годишно момиченце. Облича се с момичешки дрешки, а през повечето време си играе с внуците на осиновителите си.

Семейството на мъжа се състои от по-възрастна двойка, техните деца и внуци. Твърди, че са го приели напълно и се грижат за него като за 6-годишно момиченце, каквото се възприема той. Щефони разказва, че е решил да бъде малко момиче, защото никога не е имал възможност да го направи, когато е бил в началното училище.

"Не мога да отрека, че бях женен. Не мога да отрека, че имам деца", разказва той във видеото. "Но сега продължих напред и съм отново дете. Не искам да съм възрастен точно сега", допълва мъжът.

Щефони допълва, че сега има мама и татко, които приемат напълно факта, че имат малко момиченце. Техните деца и внуци също го подкрепяли.

Мъжът разказва, че преди е живял като 8-годишно момиченце, докато внучката на осиновителката му го помолил да бъде по-малката й сестра. Тогава решил да е на 6.

"Преди година, когато бях на 8, тя беше на 7. Тогава ми каза, че иска аз да съм малката й сестра и затова тя ще стане на 9. Аз й казах - не се притеснявай, аз ще съм на 6. Оттогава съм на 6", разказва Щефони.

През зимата мъжът печели пари, като рине сняг, а когато се прибира у дома, оцветява книжки заедно със осиновителите си.

Във видеото мъжът разказва и за реакцията си към ултиматума на жена си. "За мен да престана да бъда транс не е нещо, което мога да направя. Това е като да ми кажат да престана да бъда два метра", обяснява той.

Щефони, който преди се е казвал Пол, работил като механик, бил и почетен член на католическата църква. Омъжил се след гимназията. Мъжът разкрива, че винаги е бил различен от момчетата. Винаги е завиждал на момичетата в училище, защото носили нови рокли.

След като се оженили, съпругата на тогавашния Пол била впечатлена от любовта на съпруга си към дрехите. Подкрепила манията му, дори му купувала поли. "Тя ми купи плисирана пола, бяла блуза и сиво потниче - вече имах съюзник", разказва той.

Съпругата му обаче не подозирала, че мъжът му всъщност е транссексуален. Когато бил на 44 години, посетил няколко семинара за транссексуални. След това събрал семейството си и им признал, че е жена. Реакциите на децата варирали - от разбиране до отвращение.

Щефони бил уволнен от работата си заради сексуалността си, живял на улицата. Пробвал дори да се самоубие.

Днес той е щастлив с новото си семейство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар