fallback

Общ преглед

Профилът на потребителка с никнейм Nude Yoga Girl в Instagram от ден на ден става все по-популярен.

Съдържанието му – монохромни снимки на голо момиче в йога пози. Авторът е 25-годишна фотографка и модел, която не разкрива самоличността си.

"В съвременния свят всичко се измерва с материален аршин. Нова кола, суперскъпи чанти, дизайнерски мебели... Но това, което притежаваме, по никакъв начин не ни характеризира. Ние сме нещо повече от нашите вещи. Аз съм едва в началото на пътя към пълното осъзнаване на всичко това. Вместо да преследвам удоволствия и богатство търся нещо по-фундаментално". 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

do 41

преди 8 години

"Все едно жените да виждат един гол, надърв3н мъж и да не мислят за секс :D"Все още има мъже, които си мислят, че жените си мислят за секс като видят гол мъж!

34

Анонимен

преди 8 години

Абе как не виждате еротиката в това голо женско тяло :)Само евнух няма да вижда секс в голо женско тяло.Все едно жените да виждат един гол, надърв3н мъж и да не мислят за секс :DБтв, кога ще видим йога със мъжки голи тела? 100% ще има жени които ще кажат че това е изкуство :D

33

ме

преди 8 години

Много странни коментари. Каква е тази възрастова дискриминация на заниманията с йога? Никъде не е казано, че трябва да си на 40, пълен, или болен, за да практикуваш! Целта на йогата е да освободи заклещените енергии, така че човек да може да медитира по-добре. Но така или иначе - 1) не всеки практикува йога, за да получи просветление (може и за фитнес),2) не всеки който медитира постига 3) човек има право да е млад и глупав и да си мисли, че голите снимки и перфектните асани го правят просветлен

fallback