Снимка: Reuters
fallback

Всеки мъж сигурно е изпитвал дискомфорта да уринира в съмнителна близост до друг мъж в обществени тоалетни. Хвърлят се погледи, всеки го мери на другия. У нас най-често тази картинка се вижда в спортни зали и стадиони. 

Е, в САЩ му намериха цаката и ще прекратят нерегламентираното сравнение на мъжки достойнства. Отвъд Окена бе демонстриран прототипът на наметало, предназначен за свенливи уриниращи мъже, ползващи писоарите на обществени тоалетни, пише в. "Хъфингтън пост", цитиран от БТА.

Новият артикул носи търговската марка "Privo Pee" и позволява на представителите на силния пол да се чувстват комфортно, без да излагат пред другите своите интимни части. Разработката е направена от фирмата за онлайн търговия с оборудване за бани и тоалетни Plumbword. Наметалото е черно на цвят и бегло напомня това на Дарт Вейдър.

Компанията се вдъхновила за проекта, след като се запознала с резултатите от национално проучване, според което 75 процента от мъжете биха ползвали най-отдалечения писоар, когато до тях има друг облекчаващ се. 30 на сто от анкетираните пък доверили, че изпитват дискомфорт когато се изправят пред писоар в присъствието на други мъже и не можели да си свършат работата.

За да се ползва наметалото трябва да се затегне подобието на качулка около врата и да се застане пред писоара. Осем вакуумни гумички вместо копчета се залепват за стената и по този начин се получава нещо като параван. Потребителят спокойно може да се облекчи, без да бъде наблюдаван.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Ноел

преди 8 години

Не виждам как ще си ги мерят когато не са в еректирало състояние а в отпуснато. Освен това докато пикаеш гледаш накъде отива струята а не в дюкяна на съседа.

18

ha ha

преди 8 години

Ама голяма статия сте написали, то като е студено и аз не мога да си го намеря, а ако някои толкова наднича да идва да помага заедно да го търсим и който го намери, негов е.

17

Вейдър

преди 8 години

Люк, ела млади Скайуокър, да се изпикaeм заедно на тази галактика, като баща и син!

fallback