Снимка: Instagram
fallback

Странни слухове се появиха, че звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо има връзка с кикбоксьора Бадър Хари.

В испанската преса се появиха твърдения, че футболистът често пътува до Мароко, за да се види с Хари, за да се "гушка", пише "Дейли мейл".

Така в телевизионно шоу по френска телевизия експертът Даниел Риоло коментира свободното време на футболистите.

"Мен ме интересува как се представят играчите на терена и дали техните странични занимания пречат на играта им. Да вземем например Кристиано Роналдо - той лети до Мароко 3-4 пъти в седмицата, за да види приятел и да се гушка с него. Това може да влияе на представянето му", коментира Риоло.

Роналдо е известен с връзките си с моделки, беше пет години заедно и с Ирина Шейк.

На снимките с кикбоксьора Хари двамата мъже се излежават на слънце около басейн. На другата се вижда как Роналдо е в прегръдките му. Снимката е придружена и с шеговит коментар: "Младоженци... хахахах... Винаги съм готов да те вдигна".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

пешо

преди 8 години

ами честито, като се обичат - нека се вземат. няма никакво значение дали са мъже или жени. и тук консервативните дядовци един ден ще осъзнаят, че в това няма нищо лошо, перверзно или сбъркано - просто разновидност на сексуалността. важното е да са добри хора и да са полезни на обществото.

29

Анонимен

преди 8 години

Аз съм жена и нищо не разбирам от футбол, за Роналдо имам съвсем повърхностни впечатления (понеже нали съм елементарна женка - гледах историите му с Шейк), и още преди няколко години бях наясно, че това момче е от другата страна на дъгата, а това с Шейк беше параван (което личеше от постоянно киселата й физиономия).

28

хм

преди 8 години

Може и да е приятелска закачка ,но ме смущава това че младоженецът недвусмислено го е надървил.

fallback