Снимка: Булфото

Класикът Тери Пратчет е казал: Не е важно какво имаш, а как го носиш. В пълна сила това важи и за тоалетите на фолкпевиците, които дефилираха и пяха в Арена Армеец.

Като цяло визията бе доста скучна, без особени сценични експерименти.

Най-голямата звезда на "Пайнер" - Преслава, често е обвинявана, че ходи с евтини тоалети, често едни и същи, на своите участия. На концерта също бе доста семпла - със синя рокля с бюстие с камъни. Не че не е красива, но пък безцветния сутиен седи като акцент. Факт е обаче, че звездата може да се похвали с една от най-приличните визии.

Галена пък бе една от малкото, която бе подчинила визията си на цялостното си представяне. Тя реши да се появи като египетска принцеса, като "златото" по роклята си бе на място, но ресните клонят повече към ориенталското. Извън цялостната хореография всичко би изглеждало безподобен кич.

Деси Слава заложи на класиката - дълга черна рокля, крайно неподходяща за подобен род събитие. Цепката, която разкри гледка към бельото й, не й отива на стажа на сцената. Нито е еротично, нито е естетично. Пък и Деси си има глас, за да залага на подобна визия.На черното заложи и Цветелина Янева, като късата й рокля бе допълнена от ботуш на висок ток. На подобен тоалет се разчита, за да не изпъкнеш.

Джена за пореден път демонстрира, че стилът не е най-силната й страна и се появи с дълга рокля с пайети тип "недобре ориентирана абитуриентка". Единствено в тази категория може да я конкурира Мария, която има възможности да си позволи и най-скъпите дрехи. Но пък роклята на Гущерова, комбинирана с черен чорапогащник и нашийник на врата, я "затапват". Което на нейната височина е катастрофално.

Емилия заложи на класиката, която винаги е на мода. Тя излезе с актуалния за сезона черен кожен клин, придружен от бяла блуза.

Кали и тя затвърди тенденцията, че визията не прави певицата. Единственото достойнство на розовия й тоалет е голямото деколте. Достойнство за мъжката част от нейните почитатели, които гледат, а не слушат.

Трябва да се поздрави Емануела, която след раждането демонстрира добра фигура. За разлика от свои предишни участия, когато излизаше дори по бельо, сега заложи на къса рокля.

Анелия пък видимо има нужда да свали няколко сантиметра от ханша, а късите й гащи само подчертаха този факт.

Ако в залата присъстваше модна полиция обаче първата арестувана със сигурност трябваше да бъде Татяна. Някакво съчетание на кръпки образуваха нещо като покривало на интимните й части. Ултракъсата дължина беше модерна в средата на 90-те години, а шарката "зебра" сякаш ни прати в далечна Африка на сафари.

Модните престъпления вижте тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase