Актьорът Халит Ергенч. Снимка: архив, Ройтерс
fallback

Голяма изложба, посветена на турския сериал "Великолепният век", и посещението в Русия на изпълнителите на главните роли се отлагат за неопределено време, предаде ТАСС. Това съобщиха на агенцията руските организатори на изложбата.

Изложбата трябваше да бъде открита на 8 януари в Москва и за откриването й в Русия трябваше да пристигнат актьорите Халит Ергенч /изпълняващ ролята на султан Сюлейман/, Окан Ялабък /Ибрахим паша/ и Селма Ергеч /Хатидже султан/.

Изложбата засега се отлага, не е ясно докога, съобщи информатор на агенцията, който добавя, че събитието се отлага докато отношенията между Русия и Турция се стабилизират. /БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

за съжаление

преди 8 години

Ей това вече си е за съжаление !Домати можеш да внесеш отвсякъде (даже и да си отгледаш - както се прави почти навсякъде извън необятната земя, която руснаците са завладели), но културата и творчеството са уникални.

22

Анонимен

преди 8 години

До чичо Гошо конкретно за Сюлейман Дори Пайсий пише общо взето хубави работи пробвал се да управлява чесно наказал подкупните кадий ВЪВЕЛ ПИСАНИ ЗАКОНИ КОЙТО НЕ МОГАТ ДА СЕ ТЪЛКУВАТ както им изнася на управляващите общо взето копие на Византиските строил пътища и чешми държал общо взето ниски данъци въпреки многото войни разрешил на всеки без разлика мюсулманин християнин еврийн или перс да търгува из инперията ЗА ОНЕЗИ ВРЕМЕНА НЕ Е МАЛКО

21

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 23 това е само една от версии те

fallback