Снимка: Булфото, ахрив
fallback

Продукти: 

1 шаран 
0,5 кг пилешки дробчета 
1 праз лук 
1 кафена чаша ориз 
1 купичка смлени орехи 
подправки по избор и вкус
 
Приготвяне: 
 
Измийте и почистете рибата. Лукът се задушава в тиган, като през това време нарязаните на парчета пилешки дробчета се слагат да заврат леко, докато поомекнат. След това дробчетата се отцеждат и се задушават заедно с лука, ориза, орехите и подправките по ваш избор и вкус.
 
Предварително приготвеният изчистен шаран се пълни с вече готовата смес, като остатъкът от нея може да посипете около рибата. След това завивате шарана във фолио и го печете около 30 минути. 
 
Да Ви е вкусно!
 
Още вкусни рецепти за Никулден вижте в Az-jenata.bg
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback