fallback

Общ преглед

Човекът на XXI век често е обвиняван, че се държи като зомби – той може да говори с часове или да сърфира чрез своя смартфон, да снима всичко около него и да го публикува в социалните мрежи или просто да комуникира със своите приятели онлайн.

Понякога обаче положението наистина става страшно, когато разбереш, че съвременният човек е толкова зависим от новите технологии, че трудно може да издържи дори и ден без тях.

Е, в следващата галерия ще ви предоставим един оригинален поглед към зависимостите на човека днес. Негов автор е френският карикатурист Жан Жулен и определено заслужава да се види. Насладете се на карикатурите му!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

iZombie

преди 8 години

Проблема с тези зомбита е, че повечето не правят нищо полезно с тези устройства - харчат си времето и трафика за пълни глупости и използват 1% и от собствения си мозък и от капацитета на джаджите. Аз влизам за по 1 минута на всеки 2-3 часа и това ми позволява да отворя 7 различни пощи и да си докарам доста приличен допълнителен доход - ако всеки го правеше това, вместо да мрънка колко е труден живота тук, положението щеше да е доста по-добро.

14

Анонимен

преди 8 години

до 19 Абсолютно вярно! Аз не се пригаждам към технологиите, не съм им роб. Само пример давам, вярно е че имам мощен компютър, но той ми е достатъчен. Не гледам телевизия- нямам нужда от това, затова нямам даже телевизор, защото всичко го има в нета. Нямам таблет, а най- обикновен телефон моторола W175 която даже камера няма, а можеш само да се обаждаш и да пускаш съобщения по нея. Не ми трябва таблет, айфон и от рода, защото си имам настолния компютър у нас. Т'ва е!

13

Анонимен

преди 8 години

Любимото ми занимание е да пия вино или уиски след работа или в почивните дни докато драскам из форумите! Толкова да съм зле!

fallback