Снимка: Facebook
fallback

Позабравените риалити героини - Вяра, Надежда и Любов, отново се завърнаха с трясък в медиите. Снимки, които се разпространяват във Facebook от фитнес салон показват, че спортът не винаги помага за перфектно тяло. В случая явно трябва да се адмирира желанието.

Няколко селфита покрай уредите трябва да убедят аудиторията, че тризначките се потят здраво за здраве и тонус, но резултатите не са толкова видими.

Междувременно в социалните мрежи девойките се оплакаха, че ги заплашват със смърт заради съдебно дело.

"Молим да ни помогнете заплашват ни че ще ни убият за делото в Софийски градски съд срещу Нова телевизия", написаха дословно и с много грешки момичетата от Благоевград.

Те обявиха преди няколко седмици, че продуцентът на Big Brother ги съди, че не са отишли "като послушници" да му рекламират предаването.

"Ние от наша страна съдим Нова телевизия за неизпълнени договорни отношения. Този човек Тупарев 10 години използва нашето доверие и наивност, не сме се бутали да участваме в неговите формати, той ни кани", оплакаха се блондинките.

Още новини четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Да ама не

преди 8 години

Няма значение колко са прости и с неестетични тела - важно е да показват кореми, бедра и цици ... Търси се сеира, защото друго няма

14

WEST HAM UNITED

преди 8 години

Олелеее майкооо,Т'ва не е истина!Tия трите не емигрираха ли вече ???Чак и се показват WTF ???СМЯХ !!!

13

Тупарев

преди 8 години

Глупостта трябва да се показва, за да се пазят от нея !

fallback