fallback

Общ преглед

"Ангелите" на Victoria's Secret показаха прелести и модели бельо на марката на традиционното си годишно шоу в в Ню Йорк. 47 модела дефилираха под бурните аплодисменти на гостите, водени от от топ моделите Алесандра Амброзио, Адриана Лима, Лили Олдридж, Бехати Принслу и Марта Хънт.

На сцената по бельо се появи и Кендъл Дженър, която все повече се утвърждава като номер едно в риалити семейството Кардашиян.

За доброто настроение на публиката се погрижиха и няколко звезди от музикалната сцена, като акцентът падна върху Селена Гомес и Ели Голдинг.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Анонимен

преди 8 години

Джиджи и Кендал са безлични, с незапомнящи се лица ,има хиляди като тях. но Кендал е по-зле. Просто няма никакви емоции на лицето по принцип, дали е прихванала навика от кака си Ким не знам.

26

Анонимен

преди 8 години

Не искам да се хваля, но съм бил с половината от тях и мога да ви уверя, че не са кой знае какво в леглото. Е, не че не ми беше гот де, но с Пена от съседната къща на село сексът е десет пъти по добър!

25

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен"Нещо кривички и недоправени ми се виждат "ангелите"...много падна критерия за красота нещо.СИгурно фирмата стисната и каквото намерят по-евтино, това ни предлагат. "Доят още от старите лаври, като във всеки бизнес. Като почнат да пресъхват ще има нови сензации с фойерверки на главите.

fallback