Снимка: Личен архив
fallback

Продукти:

1,200 кг свински врат без кост
500 г манатарки
300 г пушен бекон
сол, черен пипер
200 мл червено вино
1 глава лук
4 скилидки чесън
1 супена лъжица брашно
ориз за гарнитура
100 г масло

Приготвяне:

Месото се нарязва на филийки, начуква се и се овкусява със сол и черен пипер, след което се запържва в тиган с масло. След това вадим пържолките и в мазнината, в която са се пържили слагаме нарязаните бекон, гъби, сол, черен пипер, брашното, чесъна и виното.

Разбъркваме добре и щом се получи хубав сос, връщаме в него месото. Оставяме да къкри до пълна готовност на ястието. Сервираме с гарнитура от сварен ориз. 

Още апетитни рецепти може да откриете в кулинарната рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

2 в 1

преди 8 години

Това е храна за Пеевски. Несъвместими компоненти за 2 големи манджи.

1

Гошо

преди 8 години

Добре де, това какво общо има със секса.

fallback