fallback

Общ преглед

Годините на демокрацията родиха един феномен в градския транспорт – маршрутката. Същото онова превозно средство, което се движи по собствен маршрут, често с по-висока скорост, при това винаги пълно в пиковите часове.

Без да изпадаме в повече подробности, в следващата галерия ви предлагаме да се запознаете с особеностите на руската маршрутка. Вижте кадрите, а още подобни може да откриете тук. Снимките изглеждат познато, нали?
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

Учуден

преди 8 години

Какво толкова се впечатляват хората от снимките с килимчета и перденца в тези маршрутки? Ами това е евтин, народен транспорт. Няма лукс, но е достъпен за всеки, на 2-3 минути минава. Пък и създава усещане за домашен уют. Знаете ли колко хора биха серадвали да го имат? Някъде въобще няма градски транспорт! В прехвалените САЩ ако нямаш кола си жив умрял.

39

Тавариш

преди 8 години

До тотоТи кога последно се вози на Руска маршрутка. Цените почват от 30 рубли и на горе

38

тото

преди 8 години

Билетче в руската маршрутка струва от 12 до 24 рубли ,зависи до къде пътуваш.Карат като състезатели.но именно това привлича пътниците.Хем е по-евтино от тролейбус или автобус, хем бързо .Основно карат ГАЗ -32213,,Газель".Вървят през 1 минута.Килимчета по седалки няма,но е малко тесничко.Можеш да се качиш само ако има свободни седалки. За правостоящи е забранено,глобяват.

fallback