Снимка: архив Reuters
fallback

Да се гледа порно на работното място по време на обедната почивка си е напълно в реда на нещата. Или поне така отсъди Върховният съд на Италия, съобщава британският "Телеграф".

Върховният съд в Рим отмени решението на местен съд, който подкрепи решението на "Фиат" да уволни свой служител, който е бил хванат да гледа порно.

Служителят си извадил DVD с порно и по време на обедната почивка решил да разпусне. Tой обаче бил хванат да се наслаждава на порнографския материал в служебно помещение на фабрика в Сицилия.

"Горещата" обедна почивка на служителя се случила през 2008 и той е уволнен веднага. А при претърсване на служебното му шкафче са намерени още два диска с порно.

Служителят, който е назован само с първото си име - Джузепе, завел дело срещу компанията през 2010 г. и от тогава обикаля съдебните инстанции. Местните съдилища отсъждат в полза на компанията и не уважават иска му.

Върховният съд на Италия обаче отсече - служителят е бил свободен да прави каквото пожелае по време на обедната си почивка. Съдиите в Рим са категорични - мъжът се е насладил само на малка част от филма по време на почивката си и по никакъв начин това не се отразило на останалата част от работната му смяна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Nona

преди 8 години

Къде е минко?!?Да не е в обедна почивка?

5

95950

преди 8 години

А дали е 'консумирал' порно филма? или само е гледал?

4

Анонимен

преди 8 години

Естествено! Дори вместо да гледа порно, може да го направи с колежка. Щом е свободен да прави каквото иска през почивката!

fallback