Снимка: Reuters, архив
fallback

Ново проучване показва, че голяма част от вегетарианците ядат месо, когато се напият, съобщава британският "Метро".

Изследването е обхванало 1789 британски вегетарианци и установило, че 34% от тях ядат месо всеки път, когато се напият.

26% от ядящите месо вегетарианци признават, че често хапват месо, когато са пияни, а 22% признават, че го правят, но рядко.

Месоядните вегетарианци хапват най-често дюнери и бургери. Други предпочитат бекон, пържено пиле или наденички.

Проучването е установило също, че 69% от тези така наречени вегетарианци, пазят ревниво тайната си дори от приятелите и семейството си, но същевременно продължават да парадират със здравословните си навици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Анонимен

преди 8 години

Както не обичам всички хора, така и не обичам всички животни. Затова обичам кучето си и ям бургери - ако не го разбирате, хапете месце, да ви просветне малко, че от тия марули елементарна логика ви се изплъзва. Особено ме кефи веге да ми говори колко обича КАЛЕ ЛОЛ ЛОЛ ЛОЛ и дори да не вдява, че казва кейл, кале е другоооо :)))

21

Анонимен

преди 8 години

Ако погледнете ФБ страницата на БВО, то неминуемо ще затвърдите мнението си, че вегетата до един са изтрещели. Лимец, слънце, чушки и това е, как да не ти се отрази на мозъчето :)) Иначе за много извисени се приемат, цитира се оня *** Дънов... страшна работа, яжте си каквото ви се яде и не се оставяйте да ви приравняват с животните като ценност на живота :))

20

вегетарианец

преди 8 години

до 6-ти, отношението на СЗО към вегетарианството, можеш да откриеш в доклад още от 1991 г., който доклад, ще перефразирам, открито обвинява правителствата, че чрез обществени, диетични и други (реклами, предавания) насоки, насърчават повече от необходимото консумацията на месо, млечни продукти, и прзовава към вегетариански насочена политика, където не се твърди , че консумацията на месо е задължителна! ама повече линкове няма да ти пускам! размърдай си мозъка и ти малко!

fallback