fallback

Общ преглед

Времената, в които първобитните хора са живели в пещери и скали отдавна са история. Те са толкова назад във времето, че дори на днешните хора не звучат и екзотично. 

В следващата галерия обаче ще ви запознаем с един интересен човек, който замени луксозния си апартамент с дом в... скалата.

Запознайте се с Анджело Мастропиетро – директор на фирма за набиране на персонал. За своите 37 години той може да се похвали с процъфтяващ бизнес, но за съжаление не всичко в живота му е добра новина. Наскоро лекарите диагностицирали Анджело с множествена склероза, а тежката диагноза кара младия мъж да вземе нетрадиционно решение – да напусне работа и да промени коренно живота си.

Така Анджело избира за свой нов дом една пещера, която открил през 1999 година при планинска разходка с велосипед с приятели. И за 8 месеца той я превърнал в дома на своите мечти.

Всъщност, макар и пещера, домът на мъжа има всички удобства на съвременното жилище - ток, вода, канализация, мебели, подово отопление и дори Wi-Fi.  Насладете се на новия дом на Анджело, а още снимки може да откриете тук.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Жан Габен

преди 8 години

В пещера като тази съм навит да живея до края на живота си.

3

Иво

преди 8 години

Би било хубаво да си проверявате информацията . Ето какво е написал Анджело в профила си за къщата the rockhouseis coming on nicely. it's better than that male. Off on a rest,relaxation,romance and research trip....get a few ideas!!!

2

рара

преди 8 години

Аз мойта пещера я сменям за пещера като тая.Бонус маза 1.8/2.5 метра.Може и реното да прежаля.

fallback